top of page

"Жестоко момче" от Клариса Уайлд - първият романтичен, не-фентъзи превод на екипа


Здравейте, четящи слънчица! Нашият коледен подарък за вас тази година е готов! Благодарим ви от сърце за всички мили думи, както и за проявеното търпение! Представяме ви "Жестоко момче" от Клариса Уайлд - първият романтичен, не-фентъзи превод на екипа. Книгата се препоръчва за възраст 16+ години, по-младата аудитория чете на собствена отговорност!

АНОТАЦИЯ Богатите момчета съгрешават най-добре. Клюките постоянно циркулират в гимназия Фалкън Елит. Всички познават Нейт Уилсън – най-популярният куотърбек на футболния отбор и мечтата на всяко момиче. Но зад неговите умопомрачително красиви очи и убийствена усмивка се крие нещо повече… Той е всеизвестен разбивач на сърца… И е съсредоточил вниманието си върху мен. Извратените игри, които играе са жестоки и опасни. Дразни ме, изкушава ме… само за да ме съсипе. Защото аз знам едничкото нещо, което той не иска никой друг да научи. Голяма, мръсна тайна… А едно лошо момче е готово на всичко, за да запази тайните си погребани. * * * * * * * * * Молим ви да уважавате труда ни - По закон - Фен преводите подлежат на авторско право! За това всяко копиране на части или цялостният превод, изрязване на текст, разпространяване под каквато и да е форма, качване в групи, сайтове и на други места и пр., без изричното съгласие на НАШИЯТ екип е ЗАБРАНЕНО! Не искаме да виждаме преводът ни по сайтовете, Програмите за споделяне на книги или някъде другаде. Форматите са epub и pdf:


ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ: https://dox.abv.bg/download?id=41843ac764#


За тези от вас, които свалят през мобилни устройства: копирайте линка от публикацията (който и да е от двата, няма значение), излезте от фейсбук и го поставете в търсачката си - така ще ви препрати на правилното място и ще успеете да свалите превода в желания от вас формат.

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!

440 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page