top of page

"Сияйна душа" на Уенди Хигинс

Updated: Jan 15, 2020



Една невероятна и вълшебна история за Купидон и неговата любима



.... Историята е вълшебна приказка, която те въвежда в магичен свят и пространство. "Сияйна душа" сияе от емоции и чувства. Показва силата, на добротата, вярата и любовта. Въпреки, че е приказка, която напомня и наподобява ключови моменти от Красавицата и звярът" показва и реалността, особено що се отнася до възгордяването, злобата и завистта, както и последствията от грешки и грехове. Сюжетът доказва, че ако останеш верен на себе си и не се предаваш, ако си силен духом и способен да отстояваш, както и жертвоготовен можеш да спечелиш, да победиш удовлетворяващо. В реалността е почти невъзможно да срещнеш такива хора, притежаващи всички тези качества и способни, да ги докажат. Точно това е, което ме привлича толкова силно, към такива книги, защото намирам точно това, което ми е нужно, за да се докосна до щастието, макар и по алтернативен и различен начин.





Преводът и оформлението принадлежи на

Екип FanHunters

И достига до вас благодарение на официалната им страница

По закон - Фен преводите подлежат на авторско право! За това всяко копиране на части или цялостният превод, изрязване на текст, разпространяване, качване на други места и пр., без изричното съгласие на посоченият екип по-горе е ЗАБРАНЕНО!


⚠️ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ - https://mega.nz/#F!j1dgTCbQ!YxXL9KKRof2ieZmUVxaYBA 2ри линк ⚠️ https://dox.abv.bg/download?id=d4cbc85a92



За още наши преводи моля посетете форумът ни

433 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page